gtag('config', 'AW-16525698549'); Skip to main content

Reiki en Edelsteentherapie: Harmonie en Heling

In onze rustgevende oase bij Swiss Allure Voorschoten combineren we de zachte kunst van Reiki met de eeuwenoude wijsheid van edelsteentherapie. Ervaar de harmoniserende energieën terwijl ze holistische genezing bevorderen, balans en vitaliteit herstellen in je leven.

REIKI EN EDELSTEENTHERAPIE

Ontdek de diepgaande helende kracht van Reiki en Edelsteentherapie. Deze holistische benaderingen bieden een unieke manier om balans en welzijn te bevorderen, zowel fysiek als mentaal. Leer meer over hoe deze eeuwenoude praktijken kunnen bijdragen aan uw algehele gezondheid en welzijn.

reiki

Reiki

Als je meer wilt weten over Reiki, kun je zeggen dat het een holistische geneesmethode is. Dit houdt in dat het op diverse holistische niveaus genezing bevordert. Holisme gaat ervan uit dat alles met elkaar verbonden is en een geheel vormt. Om deze verbinding te herstellen of te versterken, richt Reiki zich op verschillende niveaus van het menselijk wezen. Daarom kan Reiki bijdragen aan het herstel van evenwicht, omdat het op holistische niveaus werkt:

  • Fysiek
  • Emotioneel
  • Mentaal
  • Energetisch
  • Spiritueel

Edelsteentherapie

 

Edelsteentherapie, ook wel bekend als kristaltherapie, omvat diverse behandelmethoden waarbij edelstenen en kristallen worden gebruikt om emotionele, spirituele, fysieke en mentale klachten te verlichten. Daarnaast worden edelstenen vaak gebruikt bij familie-opstellingen en ontspanningsbehandelingen zoals reiki of massage.

 

Geschiedenis van edelstenentherapie

 

De geschiedenis van edelsteentherapie strekt zich uit over eeuwen en continenten. Haar oorsprong wordt toegeschreven aan de tijd van Lemurië en Atlantis, zoals vermeld in oude overleveringen. Archeologische vondsten bevestigen het gebruik van edelstenen en kristallen door oude beschavingen, waaronder de Maya’s, oude Perziërs, Egyptenaren, Indiërs en Chinezen.

Natuurvolkeren erkenden al vroeg de geneeskrachtige eigenschappen van stenen en gebruikten ze als amuletten om negatieve invloeden af te weren.

Vandaag de dag blijft edelsteentherapie een krachtig middel voor lichaam en geest, hoewel het belangrijk is om bij medische of psychische klachten altijd een arts of psycholoog te raadplegen. Kristallen werken op energetisch niveau en vullen reguliere geneeskunde aan als complementaire therapie.

edelsteentherapie

Maak direct een afspraak

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten over de toegepaste behandelingen die wij bieden. Maak direct een intakegesprek.

Maak afspraak

Ontmoet ons professioneel & deskundig team uit Voorschoten

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Swiss Allure Voorschoten
Hallo! 👋

Weet je dat we deze maand een actie hebben met tot wel 50% korting?