gtag('config', 'AW-16525698549'); Skip to main content

Over Swiss Allure Voorschoten

Uw Specialist in Schoonheids- en Wellnessuitmuntendheid

Al sinds 2016 is Swiss Allure dé specialist in laserontharing, met meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland. Bij Swiss Allure Voorschoten streven we sinds onze start in 2023 naar excellentie, waar we bekend zijn geworden voor zowel laserontharing als holistische behandelingen. Ons doel is hoogwaardige laserontharing aan te bieden die voor iedereen toegankelijk is, zowel nu als in de toekomst. Sinds maart 2024 bieden we ook een scala aan holistische behandelingen aan.

Bij Swiss Allure Voorschoten kunt u niet alleen profiteren van geavanceerde laserontharing met onze Diode Ice Laser, maar ook van diverse holistische behandelingen zoals acupunctuur, Reiki, edelsteentherapie, massage en kruidengeneeskunde. Ons ervaren personeel staat klaar om u te begeleiden bij het verbeteren van uw algehele welzijn en het verwijderen van ongewenste haargroei.

Wij hechten waarde aan specialisatie en kwaliteit, daarom worden onze laserspecialisten voortdurend bijgeschoold en wonen zij congressen en cursussen bij om hun kennis up-to-date te houden. We bieden transparante, betaalbare pakketten met garantie op een volledige behandeling, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Naast onze laserontharingsdiensten nodigen we u uit om de wereld van holistische genezing te verkennen. Ontdek de verjongende effecten van cupping, gua sha en hotstone massage, of ervaar de harmoniserende energieën van Reiki en edelsteentherapie. We zijn er om u te begeleiden op uw reis naar welzijn en genezing, waarbij uw behoeften altijd centraal staan.

Of u nu kiest voor laserontharing of een van onze holistische behandelingen, bij Swiss Allure Voorschoten kunt u rekenen op een plezierige en veilige ervaring. We nodigen u uit voor een gratis en vrijblijvende intake voor laserontharing, terwijl sommige holistische behandelingen (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden door uw zorgverzekeraar als u beschikt over een aanvullend pakket. We delen graag onze kennis met u en helpen u bij het kiezen van de behandeling die het beste bij u past.

Visie

Onze visie is om een vertrouwde en toonaangevende autoriteit te worden op het gebied van schoonheidsbehandelingen, met een focus op laserontharing, holistische therapieën en huidverbetering en esthetische behandelingen, in de regio Voorschoten en daarbuiten. We streven ernaar om ons aanbod uit te breiden naar andere schoonheidsbehandelingen die voldoen aan de behoeften en wensen van onze cliënten, en om een breed scala aan hoogwaardige diensten aan te bieden die bijdragen aan het verbeteren van hun uiterlijk, zelfvertrouwen en algeheel welzijn.

Missie

Onze missie is om cliënten te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en betaalbare schoonheidsbehandelingen die een positieve impact hebben op hun uiterlijk, zelfvertrouwen en huidgezondheid. We zijn toegewijd aan het bieden van een veilige, gastvrije en professionele omgeving waarin cliënten zich comfortabel voelen en kunnen genieten van een ontspannende en verjongende ervaring.

Strategie

Onze strategie omvat het handhaven van de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit in al onze diensten, het continu investeren in de ontwikkeling en training van ons team, en het uitbreiden van ons dienstenaanbod naar andere schoonheidsbehandelingen die populair zijn bij onze doelgroep. We streven ernaar om ons merk verder te versterken door te blijven innoveren, onze klantenervaring te verbeteren en onze aanwezigheid in de markt te vergroten.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor laserontharing? Kom dan langs voor een kop koffie en een gratis en vrijblijvend intakegesprek of maak een afspraak voor holistische behandelingen bij onze therapeut.

Maak afspraakBekijk onze voordelige tarieven
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Swiss Allure Voorschoten
Hallo! 👋

Weet je dat we deze maand een actie hebben met tot wel 50% korting?