gtag('config', 'AW-16525698549'); Skip to main content

Verken de Wereld van Kruidengeneeskunde: Natuurlijke Heling en Vitaliteit

Ontdek de eeuwenoude kunst van kruidengeneeskunde, waarbij de kracht van natuurlijke remedies wordt benut voor holistische heling. Verken de voordelen, toepassingen en rijke geschiedenis van kruidengeneeskunde en ontgrendel het potentieel voor welzijn en vitaliteit.

Chinese kruiden

Chinese kruiden

De Traditionele Chinese Geneeskunde, inclusief het gebruik van kruiden, is al meer dan 2000 jaar een essentieel onderdeel van behandelingen. Het unieke van deze benadering ligt in het op maat samenstellen van kruidenformules die aansluiten op de specifieke disharmonie van elke individuele patiënt, als een spiegel van hun conditie.

Elk Chinees kruid heeft een specifiek effect op de energie van het lichaam, wat de keuze binnen een formule bepaalt. De bereiding ervan, inclusief oogsten, drogen en koken, wordt zorgvuldig uitgevoerd om eventuele giftige eigenschappen te verwijderen. Een kruidenformule kan uit één tot wel 15 verschillende kruiden bestaan.

Een Herbalist stelt op basis van symptomen, volgens de Traditionele Chinese zienswijze, een formule samen en geeft instructies voor gebruik, rekening houdend met eventueel ander medicijngebruik. Een gespecialiseerde Nederlandse apotheker waarborgt de kwaliteit en zuiverheid van de kruiden, die voldoen aan Europese en Nederlandse normen, evenals aan CITES-wetgeving.

De kruidenformule kan verschillende vormen aannemen, van zalf tot drankje, capsules of poeder, afhankelijk van de klachten en in overleg met de patiënt.

Essentiële oliën

 

Essentiële oliën, ook bekend als etherische, aromatische of vluchtige oliën, zijn geurstoffen gevormd door de zon en opgeslagen in de plant.

Deze oliën bevatten de essentie, de Chi, de levenskracht van de plant, die kan bijdragen aan uw eigen welzijn en levenskracht. Door het gebruik van essentiële oliën kunt u de luchtkwaliteit in uw omgeving verbeteren, van uw huis tot uw werkplek, slaapkamer en zelfs uw auto.

Het gebruik van deze oliën in ontspannende of verkwikkende baden en massages kan helpen bij het verlichten van lichamelijke en/of geestelijke ongemakken. We kunnen u adviseren welke kruiden en/of essentiële oliën het beste bij u passen.

Essentiële oliën

Maak direct een afspraak

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten over de toegepaste behandelingen die wij bieden. Maak direct een intakegesprek.

Maak afspraak

Ontmoet ons professioneel & deskundig team uit Voorschoten

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Swiss Allure Voorschoten
Hallo! 👋

Weet je dat we deze maand een actie hebben met tot wel 50% korting?