gtag('config', 'AW-16525698549'); Skip to main content

Professionele Laser Ontharen bij Swiss Allure Voorschoten

Sinds 2016 hebben we duizenden tevreden klanten geholpen met het verwijderen van ongewenste haargroei door middel van Laser Ontharen. Kies voor Swiss Allure in Voorschoten – jouw vertrouwde specialist in laserontharing! Met onze expertise en geavanceerde technologieën, waaronder laserontharing, garanderen we optimale resultaten en een zorgeloze ervaring.

Nooit meer scheren, waxen, harsen of epileren?

Ontsnap aan de dagelijkse routine van scheren en harsen en geniet van een zijdezachte, haarvrije huid met onze geavanceerde laserontharingsbehandelingen. Ontdek hoe we ongewenst haar permanent verwijderen en je het zelfvertrouwen geven dat je verdient.

Beste kwaliteit

Onze ervaren en deskundige specialisten werken uitsluitend met de beste laserapparatuur op de markt.

Aandacht voor jou

Onze medewerkers nemen de tijd voor elke behandeling en zorgen ervoor dat je je volledig op je gemak voelt.

Voor iedereen

Bij Swiss Allure is laser ontharen voor iedereen toegankelijk, ongeacht huidskleur, haarkleur of type, en betaalbaar. Overleg met onze specialist over de mogelijkheden.

Pijnloze en Permanente Laserontharing

Ontdek de magie van permanente en pijnloze laserontharing met onze toonaangevende Swiss Allure – Diode Ice-laser, afkomstig uit Zwitserland.

Deze innovatieve laser is ontworpen voor zeer effectieve en volledig pijnloze ontharing van het hele lichaam. Het geheim achter zijn succes ligt in een gepatenteerde lasertechniek die bekendstaat als “in motion”. In tegenstelling tot andere apparaten die hoge energie in één keer op één plek afgeven, maakt onze laser gebruik van meerdere pulsen van lagere energie die gelijkmatig over de huid worden verdeeld. Hierdoor is een behandeling met de Diode Ice-laser volledig pijnloos en volkomen veilig.

Wat onze Diode Ice-laser nog specialer maakt, is zijn vermogen om lichtere haarkleuren en donkerdere huidtypen te behandelen. In plaats van te vertrouwen op pigment, richt deze laser zich op de eiwitten die zich onderaan de haarfollikel bevinden. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikel geen voedingsstoffen meer kan ontvangen en het haar niet meer kan groeien. Het resultaat is een effectieve en permanente vermindering van haargroei. Na een laserontharingskuur bij Swiss Allure behoren scheren, waxen en epileren tot het verleden.

Kies voor een leven zonder zorgen over ongewenst haar. Laat Swiss Allure je begeleiden naar een zijdezachte, haarvrije toekomst.

Maak direct een afspraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor laser ontharen? Kom dan langs voor een kopje koffie en een gratis vrijblijvend intakegesprek.

Maak afspraakVeelgestelde vragen

Ontmoet ons professioneel & deskundig team uit Voorschoten

Waarom laser ontharen bij Swiss Allure?

De voordelen

In goede handen bij Swiss Allure

  • Pijnloos & definitief
  • Voor alle huidtypen & haarkleuren
  • Een stuk effectiever dan IPL
  • Meest veilige laser op de markt
  • Geen kans op verbrandingen
  • Ook in de zomer(!)
  • Korte behandeltijd én geen hersteltijd
  • Uitsluitend uitgevoerd door specialisten
  • Nieuw: betalen in termijnen

Werkwijze

In goede handen bij Swiss Allure

Het intakegesprek

Bij Swiss Allure begrijpen we dat je goed geïnformeerd wilt zijn voordat je aan je laserontharing begint. Daarom plannen we een intakegesprek in, gevolgd door een gratis proefbehandeling van één oksel. Tijdens dit vrijblijvende gesprek leggen we uit hoe onze geavanceerde lasers werken en bespreken we de behandelingsvoorwaarden. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. We willen ervoor zorgen dat je met vertrouwen aan je ontharingsreis begint. Samen zorgen we ervoor dat je je beste resultaten bereikt.

Voorbereiding van jouw behandeling

Op de dag van de behandeling is het belangrijk dat het te behandelen gebied gladgeschoren en schoon is. Zorg ervoor dat je het gebied ten minste 24 uur voor de behandeling scheert. Let op: alleen scheren is toegestaan; het gebruik van wax en epileren wordt afgeraden.

Bij behandelingen met de Diode Ice laser is het noodzakelijk om minstens 1 week vóór de behandeling blootstelling aan de zon te vermijden. Deze richtlijn geldt ook voor zonnebankbezoeken én zelfbruiners.

De behandeling

Een van onze deskundige laserspecialisten zal de behandeling uitvoeren. De laserspecialist zal het te behandelen gebied nauwkeurig checken op eventuele afwijkingen en elk behandelgebied systematisch met de laser behandelen. Tijdens de behandeling wordt een verkoelende gel op de huid aangebracht. Dit bevordert de effectieve geleiding van de laser. Het laserapparaat wordt uiteraard aangepast aan jouw specifieke huidtype en de voortgang van de behandeling.

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het van essentieel belang om je huid zorgvuldig te hydrateren én beschermen met de lotion van Swiss Vitae. Na een behandeling met wordt geadviseerd om minstens 1 week lang extreme zonblootstelling te vermijden. Dezelfde richtlijn geldt voor het gebruik van zonnebanken en zelfbruiners.

Het resultaat

Blijvend gladde huid

Door de laserbehandelingen raken de haarzakjes permanent beschadigd en komen er dus geen haren meer terug. De meeste van onze klanten zijn na 6 tot 8 lasersessies uitbehandeld. Dit is dan ook de reden dat wij voordelige pakketten aanbieden met 8 behandelingen. Dit is een indicatie zoals wij die ook aan onze toekomstige klanten geven. Echter, er kunnen geen rechten hieraan worden verleend. Je bent immers uniek. Ben je de uitzondering die net nog een 9e of 10e laser ontharen behandeling nodig heeft? Dan zit dit gewoon bij de pakketprijs inbegrepen.

In de loop van de jaren kunnen misschien nieuwe haarzakjes ontstaan, bijvoorbeeld door zwangerschap of overgang, waaruit weer nieuwe haren kunnen groeien. Dit is een natuurlijk proces van je lichaam en deze haartjes zouden ook spontaan ontstaan zijn in niet gelaserde huid. Om het resultaat van de Diode Ice laser te behouden kun je tegen die tijd eventueel een herhaalsessie boeken, waarbij specifiek de nieuwe haartjes worden aangepakt.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Blijvend gladde huid
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Swiss Allure Voorschoten
Hallo! 👋

Weet je dat we deze maand een actie hebben met tot wel 50% korting?